Ναύπλιο: Σύλληψη 40χρονου ιερέας για ασελγείς πράξεις σε 12χρονο αγόρι

0

Στη σύλληψη ενός 40χρονου ιερέα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου αγοριού προχώρησαν οι αρχές στο Ναύπλιο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος (pelop.gr), ο 40χρονος συνελήφθη, μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του ανήλικου αγοριού.
Τα χειρότερο δε είναι ότι ο ιερέας φέρεται να ήταν ο πνευματικός του ανήλικου αγοριού και όλη αυτή η βρώμικη υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε ότι ο ιερέας έστελνε στον ανήλικο άσεμνο βιντεοληπτικό υλικό μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που έγινε αντιληπτό από τον ίδιο που στη συνέχεια προχώρησε στην καταγγελία.
Ο ιερέας συνελήφθη το πρωί σε περιοχή της Ερμιονίδας, στην Αργολίδα, σε βάρος του οποίου, σύμφωνα με την αστυνομία, σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Μετά τη σύλληψη του 40χρονου ιερέα, στο «μικροσκόπιο» των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας έχουν μπει τα τρία κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπήρχαν και άλλα παιδιά τα οποία παρενοχλούσε ο 40χρονος.
Ο ιερέας φέρεται να κατέγραφε με το κινητό του τηλέφωνο τον εαυτό του χωρίς παντελόνι, εστιάζοντας στα γεννητικά του όργανα, και στη συνέχεια έστελνε τα σχετικά βίντεο μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης στο 12χρονο αγόρι.
Η πράξη του έγινε αντιληπτή από τους γονείς του παιδιού που αναγνώρισαν την φωνή του ιερέα στη φωνή του ατόμου που έστελνε τα βίντεο στο παιδί τους, χρησιμοποιώντας αδιανόητες εκφράσεις.
Σε βάρος του σάτυρου ιερέα, ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (3.6.2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου

Share.

Comments are closed.