Η Έλενα Ακρίτα θύμωσε με τον Σαββόπουλο που ψηφίζει Ν Δ και θέλει να του επιστρέψει τον δίσκο που αγόρασε

0

Θύμωσε η Ελενα Ακρίτα με τον Διονύση Σαββόπουλο, που δήλωσε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και ότι ελπίζει να εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και αφού πρώτα περιγράφει την αρχική της συνάντηση με τον Σαββόπουλο- το ίνδαλμά της όπως γράφει- στο βιβλιοπωλείο Ίκαρος και του ζήτησε να υπογράψει τον δίσκο που είχε αγοράσει, ο οποίος ήταν το πασίγνωστο «Φορτηγό», καταλήγει με την επισήμανση ότι «λυπάται που δεν έχει ακόμα τον δίσκο να του τον επιστρέψει»… Τι να πεις και τι να μολοήσεις…, που έλεγε και ο πατέρας μου.
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Ακρίτα είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακρίτα
«Όταν ήμουν μικρή , είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλειο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρυδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.
Ο «Νιόνιος» με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.
Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον εδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση:
«Στη Συννεφούλα ή Έλενα
Διονύσης Σαββόπουλος».
Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε.
Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω

Σαββόπουλος: Ελπίζω σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
Για πληρέστερη ενημέρωσή σας να πουμε ότι για την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, ο Διονύσης Σαββόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι «η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του”, ενώ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», στη ραδιοφωνική του συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ και στον Παύλο Τσίμα.

Επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.
Πρόσθεσε ωστόσο, ότι παρατηρεί ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα. 
«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σαββόπουλος, ενώ τόνισε ότι «δεν γνωρίζει καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη» για τα παραπάνω.

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου στον Παύλο Τσίμα

 

Share.

Comments are closed.