«Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» – Γιάννης Μυλωνάκης: Αναμένουμε από τον δήμαρχο να βάλει ένα τέλος στον αντιθεσμικό κατήφορο του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ

0

Οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να διαφυλάξουν το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου απέναντι σε όσους το αγνοούν προκλητικά

Πριν λίγες ημέρες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», διά του επικεφαλής του, υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη, απέστειλε επιστολή στον δήμαρχο Β. Ζορμπά, με την οποία τον ενημέρωνε για την έλλειψη διαφάνειας και νομιμότητας στη λειτουργία του ΝΠΔΔ «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής» – ΠΑΟΔΑΠ.
Στην επιστολή μας αναφερόμαστε σε τρεις συγκεκριμένες ενέργειες του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, από τις πολλές που θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε, και συγκεκριμένα:

  1. Στην αγνόηση της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά και της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για τις ονοματοδοσίες δημοτικών χώρων.
  2. Στην απασχόληση των μελών της Φιλαρμονική Ορχήστρας του Δήμου χωρίς συμβάσεις.
  3. Στην πρόσκλησή του προς τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ να ψηφίσουν… προ-χρονολογημένα για να καλύψουν την αμέλειά του να προχωρήσει σε παράταση της σύμβασης με ανάδοχο που έχει αναλάβει την αδειοδότηση αθλητικών και άλλων χώρων του Δήμου.

Ο κ. Ζορμπάς οφείλει να απαντήσει δημόσια εάν εγκρίνει τις παραπάνω αντιθεσμικές ενέργειες του διορισμένου προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ και κυρίως την προκλητικότατη αδιαφορία του απέναντι στις αποφάσεις του κορυφαίου οργάνου διαβούλευσης στην πόλη, το Δημοτικό Συμβούλιο.
Αν όχι, να μας ενημερώσει για ποια μέτρα θα λάβει άμεσα για να βάλει ένα τέλος στον αντιθεσμικό κατήφορο του προέδρου του Νομικού Προσώπου.
Επίσης, καλούμε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο υπερβαίνει τις παραταξιακές διαφορές, καθώς στρέφεται κατά του ίδιου του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου μας.

Πατήστε εδώ και δείτε την επιστολή του κ. Γιάννη Μυλωνάκη, επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» προς τον δήμαρχο Β. Ζορμπά 

Share.

Comments are closed.