Ζουράρις-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Και με τον Βελόπουλο και με τον διάβολο συνεργασία επί τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας [Βίντεο]

0

Τη συνεργασία με την Ελληνική Λύση μετεκλογικά για το σχηματισμό Κυβέρνησης δεν απέκλεισε ο υποψήφιος Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στην ΕΡΤ3.
«Και με τον Βελόπουλο και με οτιδήποτε επίσης τη βάσει προγραμματικής συμφωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Γιατί δεν συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ που ήταν το εθνικό πατριωτικό, η ΝΔ δεν συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και του Γιωργάκη;».
Τέλος, ερωτηθείς για την βάση αυτής της συνεργασίας, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Θα δούμε, ιδέα δεν έχω, δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Κώστας Ζουράρις προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του, μιλώντας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τότε, αφού καταφέρθηκε κατά της Νίκης Κεραμέως που θέσπισε την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, είπε ότι μέτρο δεν πλήττει «τα πλουσιόπαιδα και τα κωλόπαιδα που έχουν λεφτά, γιατί όποιος έχει 9.000 ευρώ μπορεί να πάει σε ιδιωτικό, όποιος δεν έχει 9.000 ευρώ δεν μπορεί να πάει».

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ3 με τις δηλώσεις Ζουράρι για συνεργασία με Βελόπουλο

Share.

Comments are closed.