Λάζαρος Λασκαρίδης: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση του αντιδημάρχου Καλλιθέας – Τα κάγκελα ήταν σάπια

0

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον δήμο Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης και αναμένεται να μεταφερθεί τις επόμενες ώρες σε ΜΕΘ μετά την πτώση που είχε την Πέμπτη (27/04) από μπαλκόνι της Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας
Οι ιατροί που τον παρακολουθούν αναφέρουν ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης θα επανέλθει πολύ δύσκολα, ενώ δεν γνωρίζουν ακόμα τι επιπλέον συνέπειες θα έχει στην μετέπειτα ζωή του κυρίως το τραύμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Γεννηματάς, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λάζαρο Λασκαρίδη
«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.
Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.
Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

Τα κάγκελα ήταν σάπια
Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (27.04.2023) με τον Λάζαρο Λασκαρίδη να βρίσκεται στο Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας. Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας φέρεται να βρέθηκε στο κενό όταν υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν στο μπαλκόνι του κτιρίου.
Όπως αποκαλύπτει η τοπική ιστοσελίδα  kallitheaonline.gr, με εικόνες από το σημείο της πτώσης του Λάζαρου Λασκαρίδη το κάγκελο από τη μια άκρη έως την άλλη φαίνεται να είναι σάπιο και αναρωτιέται: «Άξιον απορίας είναι γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα Εισαγγελέας δοθέντος ότι ο αντιδήμαρχος Λασκαρίδης βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη βαρύτατα τραυματισμένος με ευθύνη όλων των υπευθύνων του δήμου Καλλιθέας. Είναι τεράστιες οι ευθύνες τόσο του δημάρχου, όσο και του αρμόδιο αντιδημάρχου και του τεχνικού ασφαλείας, αν υπάρχει!…

Share.

Comments are closed.