Το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου  απορροφήσει το «κόμμα Κασιδιάρη στις ερχόμενες εκλογές

0

Το κόμμα «ΕΑΝ» του του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, είναι έτοιμο να απορροφήσει το «κόμμα Κασιδιάρη», ενόψει της επίσημης προκήρυξης των εκλογών που θα γίνει αύριο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikastiko.gr, όλα δείχνουν ότι ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος.
Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για το θέμα τις επόμενες ώρες και μένει να δούμε με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό, καθώς έχει ήδη εγερθεί θέμα για τα μηνύματα του Κασιδιάρη, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιου Κανελλόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος του κόμματος «Έλληνες», η απόφαση για τη μη κάθοδο στις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη ελήφθη από τον ίδιο παρά το γεγονός ότι ο Κανελλόπουλος τον παρότρυνε σθεναρά για το αντίθετο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κόμμα «ΕΑΝ» θα απορροφήσει το κόμμα «Έλληνες», στο άρμα του οποίου θα ανέβουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί που προέρχονται ή έχουν αναφορές στον ακροδεξιό χώρο. Το «ΕΑΝ» θα λειτουργήσει ως κόμμα-ομπρέλα του ακροδεξιού συνασπισμού.
Ο ελιγμός από τον Κασιδιάρη λίγο πριν την συνεδρίαση του Αρείου Πάγου ερμηνεύεται ως νομική ντρίμπλα, προκειμένου να υπερκεράσει το θεσμικό ανάχωμα που ορθώνει ο νέος νόμος.

Share.

Comments are closed.