Μητσοτάκης και Σαμαράς: Έφαγαν μαζί σε μεζεδοπωλείο της Καλαμάτας

0

O πρώην πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε στην Καλαμάτα tον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκαν ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της πόλης  συνέφαγαν.
Μάλιστα, το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο είναι γνωστό για την ψητή γουρνοπούλα που σερβίρει. Οι δυο άνδρες γευμάτισαν μόνοι τους για περισσότερη από μια ώρα, ενώ αρκετοί ήταν οι “θαμώνες” του καταστήματος που τους πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Λίγο μετά τις 4 αποχώρησαν, χαιρετώντας τον κόσμο που βρισκόταν έξω από το μαγαζί.
Η κοινή παρουσία του νυν και του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και η εικόνα ενός θερμού τετ α τετ στέλνει μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης στη ΝΔ ενόψει των εθνικών εκλογών.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη.
Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς ο σχεδιασμός του οδικού άξονα και η πρώτη χάραξη είχε γίνει επί πρωθυπουργίας του. Να τονισθεί ότι ο κ. Σαμαράς θα τοποθετηθεί δημόσια για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες και αναμένεται να ζητήσει τη συμπόρευση όλων των στελεχών της γαλάζιας παράταξης στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη για νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Share.

Comments are closed.