Ο Γιώργος Παπανδρέου επανεξελέγη Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης

0

Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επανεξελέγη από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης στην θέση του Προέδρου της Επιτροπής Δημοκρατίας.

Η ανάρτηση του κ.Παπανδρέου στο Facebook:
«Θέλω να ευχαριστήσω τις/τους συναδέλφους στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την ιδιαίτερη τιμή να με επανεκλέξουν Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοκρατίας του ΣτΕ.

Σε μια εποχή που η δημοκρατία αντιμετωπίζει κινδύνους και προκλήσεις παγκοσμίως, η Ευρώπη καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προάσπιση και ισχυροποίηση της. Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας της Επιτροπής έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, τα οποία και θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης για την επανεκλογή Παπανδρέου
Σε ανάρτησή του στο twitter o Μιχάλης Καρχιμάκης γράφει: «Ο Γιώργος Παπανδρέου επανεκλέχτηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοκρατίας του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ). Ο κόσμος βιώνει ένα κύμα αυταρχικοποίησης. Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή η παρουσία ενός ανθρώπου με την Δημοκρατική συνείδηση του Παπανδρέου είναι ύψιστης σημασίας. Συγχαρητήρια και καλούς αγώνες Πρόεδρε.»

Share.

Comments are closed.