Άγρια επίθεση Χατζηνικολάου στον Πολάκη: Άθλιε συκοφάντη, εσύ να ζητήσεις συγγνώμη. Εσύ ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες![βίντεο]

0

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράψαμε χθες (Δείτε ΕΔΩ),  ο Παύλος Πολάκης δεν κρατήθηκε και «ξαναχτύπησε», απαντώντας κάτω από ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, ζητώντας και τα από τον Νίκο Χατζηνικολάου, λέγοντάς του «Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε …» με τον Νίκο Χατζηνικολάου να του απαντά: «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!»


Το ποτήρι όμως φαίνεται να ξεχείλισε σήμερα το πρωί, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Παύλου Πολάκη, αποκαλώντας τον «άθλιο συκοφάντη» και «βρωμιάρη», ενώ προανήγγειλε εκ νέου προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως δεν έχει λόγο να ζητήσει συγγνώμη, μιας και δεν ήταν αυτός που ψήφισε μνημόνια, σε αντίθεση με αυτόν.
«Στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία Παύλο Πολάκη, στην αγωγή δεν έχει ασυλία. Θα το πάρω το κοπάδι. Το κοπάδι στην Κρήτη θα το πάρω» τόνισε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας, και σχολιάζοντας την «απαίτηση» Πολάκη να ζητήσει συγγνώμη, ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε οργισμένος, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Real FM:
«Ήρθε από κάτω στην ανάρτηση, και τι μου έγραψε; Να ζητήσω συγγνώμη εγώ, από τον ελληνικό λαό για τα τελευταία 13 χρόνια. Τι λες ρε καλλιτέχνη, ψήφισα εγώ μνημόνια, όπως εσύ; Υποστήριξα εγώ μνημόνια όπως εσύ; Τι λες ρε άσχετε; Άσχετε, άθλιε, συκοφάντη, βρωμιάρη! Εσύ να ζητήσεις συγγνώμη από τους πολίτες, που πήγες και ψήφισες μνημόνια και τα εφάρμοσες».

Share.

Comments are closed.