Μετά την συγγνώμη στον Τσίπρα, ο Πολάκης επανήλθε με φόρα κατά δημοσιογράφων και υπουργών, όπως παλιά

0

Σφοδρές αναταράξεις στο πολιτικό προσκήνιο προκαλεί ο Παύλος Πολάκης, με την επιστροφή του τόσο στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις κατηγορίες που αρέσκεται να εξαπολύσει μέσω των social media.
Έτσι μετά την επιστολή μετάνοιάς του, αλλά και το ομόφωνο «πράσινο φως» της Πολιτικής Γραμματείας, ο Χανιώτης βουλευτής θα είναι ξανά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ήταν φυσικό αυτή η απόφαση του προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις από την μεριά της κυβέρνησης, αλλά και από κάποιους δημοσιογράφους. Μη χάνοντας χρόνο και σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πιο πριν, ο κ. Πολάκης, μετά την πρώτη ήπια ανάρτησή του, πήρε ξανά το «κουμπούρι» του και επιτέθηκε μέσω Twitter στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Οι αναρτήσεις Πολάκη για Χατζηνικολάου και Γεωργιάδη

Σε ό,τι αφορά τον Νίκο Χατζηνικολάου όλα ξεκίνησαν από ανάρτησή του στο twiteer στο οποίο ανέφερε ότι «Ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία.Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».
Λίγα λεπτά πριν τη μια τα ξημερώματα, ο Παύλος Πολάκης πήρε ανά χείρας το πληκτρολόγιο και απάντησε:
«Περιμένω .ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε …».


Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε σχολιάσει στο Twitter και αυτός την επιστροφή Πολάκη στα ψηφοδέλτια αναφέροντας ότι «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη…είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο».
Φυσικά και δεν θα άφηνε ασχολίαστη αυτή την ανάρτηση του Γεωργιάδη, ο Πολάκης, ο οποίος έγραψε: «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσυ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα …»


Και έπεται συνέχεια….

Share.

Comments are closed.