Αυτός είναι ο σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου που εξαφανίστηκε μαζί με αυτή από τη Βραζιλία

0

Ο σύζυγος της Ρωσίδας κατασκόπου Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, που εμφανιζόταν στην Ελλάδα με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», ζούσε στη Βραζιλία με το όνομα Gerhard Daniel Campos Wittich, μέχρι που ανακλήθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες τον είχαν στρατολογήσει και εκπαιδεύσει στο πρόγραμμα Illegals.
Πέρα από τη Ρωσίδα κατάσκοπο που αναζητείται, αφότου τα μάζεψε και έφυγε ξαφνικά από την Ελλάδα, αναζητείται και ο σύζυγός της, επίσης Ρώσος κατάσκοπος που βρισκόταν στη Βραζιλία. Μάλιστα, όταν εκείνος εξαφανίστηκε, περίπου την ίδια περίοδο με τη «Μαρία Τσάλλα», τότε βραζιλιάνοι φίλοι του και γνωστοί οργάνωσαν εκστρατεία για την εξαφάνισή του.
Ο Campos είχε πει στους φίλους του ότι θα πήγαινε σε ταξίδι στη Μαλαισία και στη συνέχεια εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Μάλιστα, είχε και μια σύντροφο στη Βραζιλία η οποία ήταν η πρώτη που ανησύχησε όταν δεν είχε νέα του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Daniel Campos, προφανώς για να δείχνει πως έχει μία φυσιολογική ζωή, διατηρούσε σχέση στη Βραζιλία με μία γυναίκα η οποία, όταν αυτός εξαφανίστηκε, τον δήλωσε ως αγνοούμενο, αναρτώντας σχετικές ανακοινώσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όπως η παραπάνω φωτογραφία.

Share.

Comments are closed.