Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Καραμαλάκη

0

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος  συναντήθηκε στην Αθήνα με τον  Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Μιχάλη Καραμαλάκη, για ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και της περιοχής, τα οποία είναι απόλυτης προτεραιότητας για την Δημοτική Αρχή.
Κατά τη συνάντηση, η οποία  έγινε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα, υπογραμμίστηκε από τον Κώστα Λύρο η  άριστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και εξήρε ο Δήμαρχος τις διαρκείς προσπάθειες  των αστυνομικών.
Επιπροσθέτως, ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων με ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικά μέσα και ειδικότερα  να ληφθούν υπ’ όψιν οι ιδιαιτερότητες  κάποιων περιοχών, όπως του Αιτωλικού που παρουσιάζει εντονότερη παραβατικότητα
Ο Δήμαρχος υπογράμμισε δε, ότι κρίνεται απαραίτητη η επίσπευση  των εργασιών για την  ολοκλήρωση του νέου κτιρίου και η άμεση μετεγκατάσταση της Α.Δ Αιτωλίας, διότι το υπάρχον  κτίριο έχει πολλά προβλήματα και δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τις κατάλληλες  συνθήκες εργασίας και υγιεινής.
Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση  και ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, Μιχάλης Καραμαλάκης επέδειξε αυξημένο ενδιαφέρον για την επίλυσή των προαναφερθέντων ζητημάτων.

Share.

Comments are closed.