Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Μάνος Κρανίδης, στο διεθνές συνέδριο του Economist στην Αθήνα

0

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, Μάνος Κρανίδης, συμμετείχε στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου του Economist «Ευρώπη Η νέα εποχή των δεξιοτήτων- Ελλάδα Η ανθρώπινη δυναμική στη νέα αγορά εργασίας και στην κοινωνία»
Στο συνέδριο έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και παρουσιάστηκαν διεθνείς πρακτικές, ευρωπαϊκές στρατηγικές και η ελληνική τακτική σχετικά με τις νέες διεθνείς πρακτικές και ελληνικές δράσεις για την συνεχή επιμόρφωση και ενίσχυση του ρόλου και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού στην σημερινή κοινωνία.
Σε αυτό συμμετείχαν υπουργοί και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, του κοινοβουλίου, ανώτατα στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων, περιφερειών, τοπικής αυτοδιοίκησης και εξέχοντες ειδικοί. Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο κ.Κρανίδης είχε την ευκαιρία, εκτός της εξαιρετικής ενημέρωσης, στο περιθώριο των εργασιών να ανταλλάξει ενεργά απόψεις με πολλούς εκ των συμμετεχόντων.
«Γιατί εμείς πιστεύουμε βαθιά στη διαρκή ενημέρωση, στη αναζήτηση των καλύτερων διεθνών και ελληνικών πρακτικών στα κρίσιμα ζητήματα και την εφαρμογή τους στο Δήμο μας για την άμεση και αποτελεσματική βελτίωση τους. Για παράδειγμα απαιτείται μια πολιτική ουσιαστικής στήριξης και μέριμνας του προσωπικού και στελεχών του Δήμου Χαλανδρίου, μακριά από την επιφανειακή προσέγγιση της τελευταίας 9ετίας που κυριάρχησαν αποσπασματικές δράσεις, κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής, και σχεδόν καμία ουσιαστική μέριμνα σχετικά με θέματα ενίσχυσης των δεξιοτήτων του ανθρωπίνου δυναμικού.
Στο νέο κύκλο που ξεκινάει το 2024 η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράσημελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα. Μια πρόταση που έχει ως πυρήνα πρώτα το Χαλάνδρι και την ανάδειξη του σε κορυφαίο τόπο ποιότητας ζωής. Δύναμη μας η αγάπη για την πόλη, η συλλογική δημοκρατική πράξη, η ανάδειξη αξιών, η σύνθεση δυνάμεων και η ουσιαστική στήριξη άξιων ανθρώπων, και η πίστη ότι μπορούμε καλύτερα για όλους
» τονίζει ο κ. Κρανίδης.

Share.

Comments are closed.