Μάνος Κρανίδης: Ευχαριστούμε θερμά για συμμετοχή στην πολυπληθή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτάς μας [Φωτο]

0

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ’ καρδίας και εκ’ μέρους όλων των μελών της κίνησης πολιτών μας, για την μαζική σπουδαία συμμετοχή και στήριξη σας στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της δημοτικής μας παράταξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023», Μάνος Καρανίδης
Και συνεχίζει: «Θερμές ευχαριστίες σε εκπροσώπους σωματείων, φορέων, συλλόγων και δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους πολλών ΟΤΑ.
Προχωράμε δυναμικά και ουσιαστικά, πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις μας».

Αναφερόμενος στο ρόλο της δημοτικής του παράταξης τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κίνηση πολιτών μας αποτελεί το βασικό πόλο σύνθεσης προτάσεων και συσπείρωσης συμπολιτών μας, για τη δημιουργία μιας νέας διαφορετικής φιλοσοφίας και συνεκτικής πρότασης διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου. Με κύριο σκοπό να πετύχουμε την σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, χωρίς ιδεολογικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες και εξαρτήσεις. Δύναμη μας η αγάπη για το Χαλάνδρι, η σύνθεση άξιων ανθρώπων και ιδεών, και τελικά η πίστη μας ότι μπορούμε καλύτερα για όλους.»

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.