Κώστας Ασκούνης – «Προοπτική Ζωής»: Η σπάταλη και η ασυδοσία συνεχίζονται στο Δήμο Καλλιθέας

0

Τη διαδικασία της επιλογής εταιρείας για τη συντήρηση των οχημάτων του Δήμου Καλλιθέας καταγγέλλει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοπτική Ζωής», Κώστας Ασκούνης, με ανάρτησή του στο facebook, τονίζοντας ότι «σε ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ κατέληξε η ανάθεση της συντήρησης των οχημάτων του Δήμου μας, προϋπολογισμού 2.282.434 ευρώ, για τα έτη 2023 και 2024

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ασκούνη
«Και πάλι σε ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ κατέληξε η ανάθεση της συντήρησης των οχημάτων του Δήμου μας, προϋπολογισμού 2.282.434 ευρώ, για τα έτη 2023 και 2024.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει για δεύτερη φορά έναν διαγωνισμό όπου όλα τα οχήματα του Δήμου αναλαμβάνει μία εταιρεία, η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, αλλά λειτουργεί ως ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ, αφού τα αναθέτει σε τρίτους.
Προφανώς, δεν απασχολεί το Δήμαρχο ότι στο διαγωνισμό συμμετέχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η ίδια και τις δύο φορές, η οποία δίνει ξανά 5% έκπτωση, ενώ στο παρελθόν οι εκπτώσεις κυμαίνονταν μεταξύ 25 – 30% ! Όσο για τον υγιή ανταγωνισμό και την ελεύθερη οικονομία, τα οποία συνεχώς επικαλείται, είναι λόγια του αέρα και νομίζει ότι απευθύνεται σε αφελείς.
Εκτός κι εάν θεωρεί ότι η έκπτωση είναι ικανοποιητική αφού και για τα τρόφιμα των απόρων η έκπτωση είναι στο 1%, που για 8 συνεχόμενα χρόνια αναλαμβάνει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!! 
Με απλά μαθηματικά αυτό σημαίνει ότι αντί να έχουμε έκπτωση τουλάχιστον 570.000 ευρώ έχουμε 114.000 ευρώ. Είναι μια ζημιά την οποία θα πληρώσουν οι πολίτες μέσα από τα Δημοτικά Τέλη σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο

Share.

Comments are closed.