«Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» – Μάνος Κρανίδης: Η παρουσία και στήριξή μας σε δομές πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς είναι διαχρονική, διαρκής και ουσιαστική

0

Ο κ.Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μας Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 και Υποψήφιος Δήμαρχος, επισκέφθηκε δομές και συμμετείχε με χαρά στις εκδηλώσεις ενεργών συλλόγων πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα στις ακόλουθες:

  1. Επίσκεψη και συζήτηση με Πρόεδρο και μέλη ΔΣ της Ένωσης Ποντίων Χαλανδρίου «Ο ΑΚΡΙΤΑΣ».
  2. Επίσκεψη στη παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Χαλανδρίου «Μίμης Βασιλόπουλος» και συζήτηση με την προϊσταμένη κα.Κορωναίου και το προσωπικό για τρόπους ενίσχυσης της.
  3. Συμμετοχή σε εκδηλώσεις μνήμης του Συλλόγου Μικρασιατών Ρίζες Χαλανδρίου για το 100 έτη της Μικρασιατικής Καταστροφής
  4. Συμμετοχή στην εκδήλωση της ΠΕΓΚΑΠ (Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων Παιδιών Νοητικά Υστερούντων) στη δομή στο Χαλάνδρι και συζήτηση με Πρόεδρο ΔΣ για τρόπους στήριξης του έργου.
  5. Συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής Δήμου Χαλανδρίου

Η παρουσία και στήριξη του Μάνου Κρανίδη και των μελών της κίνησης πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 στις δομές πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς είναι διαχρονική, διαρκής και ουσιαστική εδώ και πολλά έτη και όχι φευγαλέα στη λογική του θεαθήναι και προεκλογικών τακτικισμών.
«Εμείς τους στηρίζουμε με πράξεις και πιστεύουμε πολύ και βαθιά στη διαχρονική εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους ενεργούς δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας. Με αυτούς έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε ωφέλιμα για ένα καλύτερο Χαλάνδρι. Γιατί το Χαλάνδρι και οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα. Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση,  μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα. Σε μια κίνηση πολιτών που συνεχώς διευρύνεται και επεκτείνεται» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κρανίδης.

Share.

Comments are closed.