Συμμετοχή Μάνου Κρανίδη στο Διεθνές Συνέδριο του Economist 6η Σύνοδο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη Νότιο Ανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο στην Αθήνα

0

Ο Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετείχε στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου του Economist 6η Σύνοδο Βιώσιμης Ανάπτυξης για τη Νότιο Ανατολική Ευρώπη και Μεσόγειο στην Αθήνα μεταξύ 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου.
Στο συνέδριο έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και παρουσιάστηκαν διεθνείς πρακτικές, ευρωπαϊκές στρατηγικές και η ελληνική τακτική σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη, κυκλική οικονομία, περιβαλλοντική προστασία, υγεία, πολίτικές ισότητας, ενέργεια, τεχνολογία, υποδομές και λοιπά κρίσιμα διεθνή ζητήματα.
Συμμετείχαν σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες όπως ο α.ε. Πρίγκηπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι,  υπουργοί και μέλη της ελληνικής κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης, του κοινοβουλίου, ανώτατα στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων, περιφερειών, τοπικής αυτοδιοίκησης και εξέχοντες ειδικοί.
Ο κ.Κρανίδης είχε την ευκαιρία, εκτός της εξαιρετικής ενημέρωσης, στο περιθώριο των εργασιών να ανταλλάξει ενεργά απόψεις με πολλούς εκ των συμμετεχόντων, με στελέχη τόσο της πολιτείας, αυτοδιοίκησης, πανεπιστημίων όσο και των επιχειρήσεων, για τα ανωτέρω ζητήματα που άμεσα η έμμεσα αφορούν και τους Δήμους όπως για παράδειγμα τα θέματα της κυκλικής οικονομίας, περιβαλλοντικής προστασίας. προσβασιμότητας, και ενεργειακής εξοικονόμησης.
«Γιατί εμείς πιστεύουμε βαθιά στη διαρκή ενημέρωση, στη αναζήτηση των καλύτερων διεθνών πρακτικών στα κρίσιμα ζητήματα και την εφαρμογή τους στο Δήμο μας για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση τους. Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράσημελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα. Μιας πρότασης που έχει ως πυρήνα πρώτα το Χαλάνδρι και την ανάδειξη του σε κορυφαίο τόπο ποιότητας ζωής. Δύναμη μας η αγάπη για την πόλη, η συλλογική δημοκρατική πράξη, η σύνθεση άξιων ανθρώπων, η διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του Δήμου, και τελικά η πίστη μας ότι μπορούμε καλύτερα για όλους», ανέφερε ο κ. Κρανίδης.

Share.

Comments are closed.