Αγία Παρασκευή: Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης συμπορεύεται με τη «ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Γιάννη Σταθόπουλου

0

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Αγιοπαρασκευιώτη Κωνσταντίνο Σταμούλη, πτυχιούχο στον τομέα επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – ΠΑΔΑ στην οικογένεια της “ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σταθόπουλος και συνεχίζει:
«Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Κοντόπευκο, ήταν μέλος της επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου μας και οι γονείς του είχαν για πολλά χρόνια σχολή οδηγών στην Αγία Παρασκευή.
Υπήρξε μαθητής διαδοχικά στα Σχολεία του Δήμου μας 9ο Δημ. Σχολείο – 4ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο και σήμερα εργάζεται στον Δήμο της Παιανίας.
Έχει εκπαιδευτική κατάρτιση σε θέματα Πολιτικής Προστασίας (Οργάνωσης, Συντονισμού, Παρακολούθηση και Αξιολόγησης ενεργειών δράσης).
Είναι Οδηγός όλων των κατηγοριών Οχημάτων.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού πανεπιστημίου – ΕΑΠ στον τομέα Επικοινωνίας (έκφρασης και συμπεριφοράς του ατόμου σε κοινωνικούς τομείς – πληροφοριακά προγράμματα και συστήματα επεξεργασίας σύγχρονων τεχνολογιών εικόνας και ήχου).
Είναι τελειόφοιτος ακαδημαϊκού τίτλου σπουδών στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης της Παντείου.
Η ένταξη του Κωνσταντίνου Σταμούλη στις γραμμές, είναι απόδειξη του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα της Ανεξάρτητης Δημοτικής μας Κίνησης, με στελέχη από όλα τα κόμματα και θα βοηθήσει ιδιαίτερα στα ζητήματα καθαριότητας, Πρασίνου και διαχείρισης κρίσεων – δυσκολιών σε αυτούς τους τομε
ίς.»

Share.

Comments are closed.