«Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023» – Μάνος Κρανίδης: Αστοχία Ρούσσου η μη διοργάνωση των ιστορικών μαθητικών αθλητικών αγώνων «Ευριπίδεια 2022»

0

Η παράταξη «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», με επικεφαλής τον Μάνο Κρανίδη ασκεί κριτική στη δημοτική Αρχή Σίμου Ρούσσου για τη ματαίωση των μαθητικών αγώνων στίβου «Ευριπίδεια 2022», κάνοντας λόγο για «σημαντική αστοχία» αναφέροντας επιπλέον ότι αυτή και κάποιες άλλες αστοχίες «Αναδεικνύουν ότι η διοίκηση Ρούσσου κλείνει τον κύκλο της μετά από 9 έτη διοίκησης»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κρανίδη
«Η αδυναμία διοργάνωσης των ιστορικών μαθητικών και αθλητικών αγώνων ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΩΝ είναι μια σημαντική αστοχία της διοίκησης Ρούσσου. Η ακύρωση εις διπλούν (Μάϊο και Νοέμβριο) της διοργάνωσης με επίσημη δικαιολογία λόγους ανωτέρας βίας, δεν καλύπτει την προφανή αστοχία.
Η εκδήλωση διαχρονικά λαμβάνει χώρα τον Μάϊο, που είναι ο σωστός χρόνος όπως άλλωστε και θεσμοθετήθηκε πριν πολλά χρόνια, και
απαιτεί μεγάλη, έγκαιρη και σωστή προετοιμασία για την επιτυχή διοργάνωση της. Η μετάθεση της ήταν λάθος και αποδείχθηκε στη πράξη.
Η τελική ακύρωση της ιστορικής εκδήλωσης στέρησε μια σπουδαία ημέρα για τα
νέα παιδιά του Χαλανδρίου και ένα όμορφο αθλητικό γεγονός για τις οικογένειες τους, ένα άριστο θεσμό για πολλά χρόνια.
Αυτές είναι αστοχίες που πρέπει να μην επαναληφθούν και να βελτιωθούν δομικά στη νέα δημοτική περίοδο. Αναδεικνύουν ότι η
διοίκηση Ρούσσου κλείνει τον κύκλο της μετά από 9 έτη διοίκησης.
Άλλωστε η κεντρική λογική της παράταξης μας,  
υπεύθυνης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, είναι η διατήρηση και ενίσχυση των θετικών δράσεων, με συνεχείς προτάσεις για ένα καλύτερο Χαλάνδρι και για την αντιμετώπιση των διαχρονικών αστοχιών και παραλείψεων.
Η δημοτική μας παράταξη αποτελεί στην κοινωνία του Χαλανδρίου το βασικό
δυναμικό νέο πόλο σύνθεσης προτάσεων και συσπείρωσης συμπολιτών μας,  για την δημιουργία μιας νέας διαφορετικής φιλοσοφίας και πρότασης δημιουργικής διοίκησης του Δήμου το 2023. Μιας νέας πρότασης που έχει ως πυρήνα πρώτα το Χαλάνδρι και την ανάδειξη του σε κορυφαίο τόπο ποιότητας ζωής.
Δύναμη μας η
αγάπη για την πόλη, η συλλογική δημοκρατική πράξη, η σύνθεση άξιων ανθρώπων, η διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών και της λειτουργίας του Δήμου, και τελικά η πίστη μας ότι μπορούμε καλύτερα για όλους.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης,
Μάνος Κρανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023” Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου»

Share.

Comments are closed.