Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Νίτσα Μαρούδα – Ήταν πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

0

Σε ηλικία 87 ετών πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου, Νίτσα Μαρούδα. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.
Η κηδεία της Νίτσας Μαρούδα θα γίνει σήμερα Παρασκευή (11.11.2022) όπως έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση. Το γλυκό κορίτσι του σινεμά, η όμορφη κοπελίτσα που μας έκανε να γελάμε με το νάζι της, έφυγε από κοντά μας ξαφνικά από ανακοπή! Γεννημένη το 1935, μας χάρισε άπειρες όμορφες στιγμές στον κινηματογράφο και το θέατρο… Αύριο 4:30 την αποχαιρετάμε στο κοιμητήριο Χαλανδρίου… Καλό ταξίδι γλυκιά μας Αγαπημένη Νιτσα.» γράφει ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας.


Η Νίτσα Μαρούδα ήταν από τις πιο γνωστές δευτεραγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου. Είχε παίξει σε πολλές ταινίες, με τη συμμετοχή της στο «Δεσποινίς Διευθυντής” ως το φλερτ του Αλέκου Αλεξανδράκη να ξεχωρίζει.

Νίτσα Μαρούδα: Ήταν πεθερά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νίτσα Μαρούδα ήταν πεθερά του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Bαγγέλη Μεϊμαράκη και είχε μιλήσει πρώτη φορά για τον γαμπρό της σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Freddo.

«Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ήρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος… Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του… Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς…. Με την πολιτική, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, ο Βαγγέλης έχει τόσες υποχρεώσεις, που δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Έχει πολύ τρέξιμο» είχε δηλώσει η Νίτσα Μαρούδα.
«Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά άνθρωπος. Λαϊκότατος άνθρωπος και γι’ αυτό τον αγαπάω περισσότερο. Δεν κρύβεται και ό,τι έχει να πει θα στο πει. Αυτό με γοητεύει» ανέφερε η Νίτσα Μαρούδα.
«Ο Βαγγέλης είναι ήρεμος, είναι πράος, είναι γλυκύτατος και χαμογελάει συνεχώς. Σπιτίσιος. Λατρεύει την οικογένειά του και συνεχώς ενδιαφέρεται για όλους μας. Ο Βαγγέλης είναι σαν μικρό παιδί» είχε πει για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύζυγο της κόρης της Ιωάννα Κολοκοτά.

Share.

Comments are closed.