Χάρης Ρώμας: Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου – Να οδηγήσουμε το Χαλάνδρι στο φως [Φωτο]

0

O αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού Αττικής Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε και επίσημα την περασμένη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το βράδυ, την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία Χαλανδρίου.
Σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση, με πολύ κόσμο, στον πανέμορφο χώρος House 124, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού «Χαλάνδρι στο Φως», που ηγείται.
Ο κ. Ρώμας κάλεσε τους συνδημότες του να προχωρήσουνε μαζί για να οδηγήσουν το Χαλάνδρι στο φως, ώστε να γίνει ένας πρότυπος Δήμος για όλη τη χώρα με λύσεις ουσίας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα η πόλη και κύριο στόχο την καθημερινότητα των πολιτών που ζουν στην περιοχή.


Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε πως το πρόγραμμα είναι έτοιμο και θα παρουσιαστεί «το επόμενο διάστημα αναλυτικά με λύσεις ουσίας όπου θα ξεκινήσουν από την πρώτη κιόλας ημέρα, με προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα υλοποίησης και όχι με λόγια του αέρα».
«Περήφανοι για το Χαλάνδρι μας, ελάτε να σηκώσουμε ανάστημα και να οδηγήσουμε το Χαλάνδρι μας στο φως που μας αξίζει, θέλω να ενώσουμε τις δυνάμεις μας γιατί η προσπάθεια θέλω να είναι ομαδική, σας θέλω όλους και όλες δίπλα μου», τόνισε ο κ. Ρώμας και πρόσθεσε: «Πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τον κοινό μας σκοπό το Χαλάνδρι του αύριο, το Χαλάνδρι του μέλλοντός μας».
Χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) & δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με μαγνησκοπήμενο μήνυμα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων: οι αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεχρής, Γιώργος Δημόπουλος, Μαίρη Κουρή, Γιάννης Σελίμης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αθήνας & Πειραιά Ματίνα Παγώνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πατήματος Χαλανδρίου Γιώργος Ανδρικόπουλος και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.