Η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου υποδέχεται την Χορωδία  “ GWALIA SINGERS” της Ουαλίας σε μια μοναδική συναυλία

0

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου  2022 και ώρα 20.00 στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας στην Ι.Π. Μεσολογγίου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δύο αξιόλογες Χορωδίες.
Η  Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου υποδέχεται την Χορωδία  “GWALIA SINGERS” από το Σουόνσι της Ουαλίας, Ηνωμένο Βασίλειο,  για να δώσουν από κοινού μια σπουδαία συναυλία με ευρωπαϊκό προσανατολισμό, εγκαινιάζοντας με τον τρόπο αυτό και το άνοιγμα ενός  διαύλου πολιτιστικής αλληλεγγύης των δύο πόλεων.
Την βραβευμένη ανδρική χορωδία “GWALIA SINGERS” διευθύνει ο Matthew Ioan Sims M.A. Η χορωδία ιδρύθηκε το 1966 με μόλις 18 μέλη και σήμερα  ο αριθμός των μελών έχει φτάσει σχεδόν τα 70 μέλη.
Σας περιμένουμε σε αυτή την μοναδική συναυλία, η οποία αποτελεί μια ακόμη εκδήλωση του Δήμου μας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Share.

Comments are closed.