Ο Μάνος Κρανίδης παρουσίασε το νέο του βιβλίο «Τα διαχρονικά μυστικά της στρατηγικής αξιοποίησης ακινήτων» στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

0

Ο κ.Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετείχε στο 50ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο με συμμετοχή του νέου βιβλίου του «Τα διαχρονικά μυστικά της στρατηγικής αξιοποίησης ακινήτων» από τις εκδόσεις 24 Γράμματα.
Στο φεστιβάλ έγινε παρουσίαση πολλών και εξαιρετικών εκδόσεων και εκδηλώσεων από πολλούς εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας, και συμμετείχαν πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών.
Μάλιστα ο κ.Κρανίδης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την κα. Ελένη Δουνδουλάκη, Γενική Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού, με μια εποικοδομητική συζήτηση για σχετικά θέματα και ειδικά τη διάδοση των βιβλίων στη νέα γενιά.
«Για εμάς η δυναμική διάδοση των βιβλίων είναι κομβική για την ουσιαστική ενίσχυση της παιδείας και του πολιτισμού του Δήμου μας. Άλλωστε η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση,  μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα» δήλωσε ο κ. Κρανίδη.

Share.

Comments are closed.