Η Σάνα Μαρίν για το επίμαχο φιλί με τον ροκ τραγουδιστή: Δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου [Βίντεο]

0

Μετά τη διαρροή του δεύτερου βίντεο βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν να χορεύει με έναν νεαρό τραγουδιστή σε κλαμπ, εκείνη έδωσε διευκρινίσεις σε συνέντευξη Τύπου.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Ελσίνκι, η Σάνα Μαρίν αναφέρθηκε στο βίντεο και όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του άνδρα που μοιάζει με φιλί στον λαιμό της εκείνη αρνήθηκε ότι τη φίλησε στον λαιμό ο τραγουδιστής Olavi Uusivirta, και είπε ότι απλώς της μιλούσε και ότι ίσως τη φίλησε στο μάγουλο, σε φιλικό κλίμα.
«Εάν με φιλήσει κάποιος στο μάγουλο, δεν υπάρχει κάτι απρεπές ή κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ ή να πω στον σύζυγό μου», είπε η Σάνα Μαρίν στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το BBC.
Από την πλευρά του, ο γνωστός στη Φινλανδία τραγουδιστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Λοιπόν, δεν μου αρέσει να σχολιάζω τα προσωπικά μου θέματα και τι κάνω στον ελεύθερο χρόνο μου. Ευχαριστώ και καλό Σαββατοκύριακο!».
Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δήλωσε σήμερα ότι υποβλήθηκε σε τεστ για ναρκωτικά, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που την έδειχναν να συμμετέχει σε ένα πάρτι με φίλους της και παράλληλα, τόνισε ότι ουδέποτε έκανε χρήση παράνομων ναρκωτικών ουσιών.
Η 36χρονη Μαρίν είπε ότι η ικανότητά της να εκτελεί τα επίσημα καθήκοντά της παρέμεινε άθικτη το εν λόγω βράδυ του Σαββάτου και ότι θα έφευγε από το πάρτι αν χρειαζόταν να εργαστεί.
Τo βίντεο με την πρωθυπουργό να διασκεδάζει με τη συντροφιά της αναρτήθηκε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αυτήν την εβδομάδα και ΄όπως ήταν φυσικό, πολύ γρήγορα αναπαρήχθησαν από πολλά μέσα ενημέρωσης στη Φινλανδία και στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο στο κλαμπ με το υποτιθέμενο φιλί της Σάνα Μαρίν με τον τραγουδιστή Olavi Uusivirta

Share.

Comments are closed.