Θύμωσε η ΚΝΕ για την αναφορά ΣΥΡΙΖΑ στον “πρώην κνίτη” Θεοδωρικάκο, υπενθυμίζοντας ότι και ο Τσίπρας ήταν πρώην Κνίτης

0

«Πληρωμένη» απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ έστειλε με ανάρτησή της η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδος (ΚΝΕ) αναφορικά με την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον “πρώην κνίτη” Θεοδωρικάκο.
Συγκεκριμένα, η ΚΝΕ μέσα από το προφίλ του “Οδηγητή” στο Twitter, τονίζει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι και ο ίδιος πρώην κνίτης, ενώ προτείνει στην αξιωματική αντιπολίτευση να αποκαλούν τον Θεοδωρικάκο και με διαφορετικές ιδιότητες.
Τονίζουν χαρακτηριστικά: «Προς ΣΥΡΙΖΑ, με πρόεδρο τον “τέως Κνίτη” Αλ. Τσίπρα. Τον Θεοδωρικάκο να τον εμφανίζετε ως “τέως ΣΥΝ”, όταν μαζί με τον κ. Τσίπρα έφυγε το ’91 πυξ λαξ από την ΚΝΕ, ως “τέως ΠΑΣΟΚ”, όταν μαζί με στελέχη του ΣΥΝ πήγε στο ΠΑΣΟΚ και τώρα ως υπουργό της ΝΔ


Λίγα λόγια για την πολιτική κόντρα που προηγήθηκε
«Μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα δεν δεχόμαστε», είπε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε απάντηση του στις δηλώσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έκανε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για «ψέματα για τις υποκλοπές» και “ψέματα για τους “καταραμένους του Έβρου”».
Ο κ. Θεοδωρικάκος στην δήλωση του- απάντηση στον κ. Τσίπρα, τόνισε ότι οι συντεταγμένες που είχαν δοθεί για την νησίδα όπου είχαν παγιδευτεί οι μετανάστες ήταν εκτός Ελλάδος και ότι όταν πέρασαν σε ελληνικό έδαφος διασώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.
Καταλήγοντας ο υπουργός υπογράμμισε: «Αν ο κύριος Τσίπρας θέλει να ανοίξουμε τα σύνορα της Ελλάδας και να μπαίνει ελεύθερα χωρίς έλεγχο οποιοσδήποτε όπως επί των ημερών του ας το πει ευθέως. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού».
«Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνει σε ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Απευθυνόμενη δε προς τον τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέρει ότι «όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα, χυδαιότητες και συκοφαντίες όπως το ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου».

Share.

Comments are closed.