Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άρτας, Δημήτρης Τσιρώνης

0

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δημήτρης Τσιρώνης σε ηλικία 62 ετών. Διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Άρτας την περίοδο 2007-2009. Τα τελευταία χρόνια έδινε με γενναιότητα μάχη με τον καρκίνο.
Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στη Μικροσπηλιά Άρτας το 1960 και αναδείχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
« Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη.

Ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007-2012 και υπηρέτησε άοκνα το δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. 
Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου για το θάνατο του Δημήτρη Τσιρώνη
«Η πρόωρη απώλεια του Δημήτρη Τσιρώνη, έφερε σε όλους μας βαθιά θλίψη.
Από νέος, ο Δημήτρης, ακολούθησε με συνέπεια το δρόμο των σοσιαλιστικών αξιών, θέλοντας πάντα να προσφέρει και οι συμπολίτες του τον τίμησαν εκλέγοντάς τον Βουλευτή Άρτας με το ΠΑΣΟΚ

Share.

Comments are closed.