Κρίστη Αγαπητού από το ΚΑΠΗ Χαλανδρίου: Για εμάς παραμένετε υπερήφανοι μαχητές της ζωής

0

«Χρησιμοποιούν συχνά δύο φράσεις για εσάς. «Περήφανα γηρατειά» και «απόμαχοι της ζωής». Θέλουμε να ξέρετε, ότι για μας, για τη παράταξη μας, «Χαλάνδρι σε Δράση», δεν ισχύει καμία από τις δύο. Εμείς σας βλέπουμε και θα σας αντιμετωπίζουμε ως υπερήφανους μαχητές της ζωής. Αυτό, δηλαδή, που πραγματικά είστε. Παραμένετε ενεργό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας…», δήλωσε η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, Κρίστη Αγαπητού κατά την επίσκεψη της, μαζί με τα στελέχη της παράταξης Ρούλα Αλεξανδρή και Δημήτρη Αντωνόπουλο, σε ΚΑΠΗ του Χαλανδρίου.
Η κ. Αγαπητού σημείωσε οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες για τους ανθρώπους, που διανύουν το τρίτο ηλικιακό επίπεδο , θα το προσθέσει στο πρόγραμμα της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση», το οποίο και τους ανέλυσε, εισπράττοντας τη θετική τους ανταπόκριση.
Παράλληλα, η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου και οι σύμβουλοι της παράταξης συζήτησαν και με εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ, για θέματα που αντιμετωπίζουν, με την κ. Αγαπητού να τονίζει τη σημασία του κοινωνικού έργου, που επιτελούν.

Share.

Comments are closed.