Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα ζητήσω γραφείο στην ΕΠΟ για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα

0

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε πως σκοπεύει να ζητήσει γραφείο στην ΕΠΟ, ως πρόεδρος της Super League προκειμένου «να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα»όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού προειδοποίησε πως θα σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην Ομοσπονδία από εδώ και στο εξής, ενώ επιτέθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο, χαρακτηρίζοντας δικτατορική τη συμπεριφορά του, με αφορμή την απόφαση αντικατάστασης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τον Στέφεν Μπένετ.

Όσα είπε στο Δ.Σ. της Super League:
«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος δείχνοντας ποιος είναι ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;
Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως πρόεδρος για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».
«Πρόκειται για μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν απο κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά θέλουν δεν θέλουν» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Υπενθυμίζεται ότι, παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Super League 1 είχαν ζητήσει την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ) της ΕΠΟ,.
 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Τάκης Μπαλτάκος ανακοίνωσε ότι η εισήγηση του είναι να αντικατασταθεί από τον Στέφεν Μπένετ
Ο κ. Μπαλτάκος στην ανακοίνωση του επικαλείται τη διαφωνία των τεσσαρων μεγάλων ομάδων (Big 4), όπου στην πραγματικότητα μόνο η ΑΕΚ ήταν κατά της παραμονής Κλάτενμπεργκ και αναφέρει ότι η εισήγηση του είναι να τον διαδεχθεί ο μέχρι τώρα άμεσος συνεργάτης του Στέφεν Μπένετ.

Share.

Comments are closed.