Άργος: Πυροσβέστες έσβηναν φωτιές και οι Ρομά τούς αρπαξαν τσάντες, πορτοφόλια, ακόμα και… ένα κράνος

0

Οι άνδρες της πυροσβεστικής που επιχειρούσαν στο Άργος έπεσαν θύματα κλοπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα korinthostv.gr, οι πυροσβέστες βρέθηκαν στην περιοχή «Καρακάξα» στη Νέα Κίο προκειμένου να σβήσουν την φωτιά που είχε εκδηλωθεί. Την ώρα που 4 άνδρες της πυροσβεστικής βγήκαν από τα οχήματά τους τότε βρήκε την ευκαιρία μια ομάδα αγνώστων να τρυπώσουν και να κλέψουν τσάντες, πορτοφόλια και άλλα προσωπικά αντικείμενα των πυροσβεστών. Μάλιστα οι ληστές δεν δίστασαν να κλέψουν το υπηρεσιακό VHF και ένα κράνος.
Μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι άνδρες τις πυροσβεστικής επέστρεψαν στα οχήματά τους και διαπίστωσαν ότι λείπουν τα πράγματά τους. Άμεσα επικοινώνησαν με το αστυνομικό τμήμα και την ασφάλεια του Άργους. Οι αστυνομικοί της περιοχής βρέθηκαν άμεσα στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις έρευνες που έγιναν σε καταυλισμό Ρομά, βρέθηκαν σχεδόν όλα τα πράγματα που είχαν κλαπεί και παραδόθηκαν στην πυροσβεστική υπηρεσία. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι άνδρες της πυροσβεστικής έρχονται αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις όταν καλούνται να επιχειρήσουν σε καταυλισμούς Ρομά της περιοχής.

Share.

Comments are closed.