«Χαλάνδρι σε Δράση»: Κουβέντα για τα «Ευριπίδεια» δεν είπε ο κ. Ρούσσος;

0

Με μια νέα και μάλιστα αιχμηρή ανακοίνωση επαναφέρει το θέμα της διοργάνωσης των «Ευριπίδειων 2022» η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» με επικεφαλής την Κρίστη Αγαπητού, με την οποία κατηγορεί το Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Ρούσσο ότι “για λόγο αναβολής των “Ευριπίδειων” για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεν βρήκαμε λέξη” και ότι “κατέθεσε ο κ. Ρούσσος και μπόλικη “λάσπη στον ανεμιστήρα” για τις πρώην δημοτικές αρχές”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση»
Όσο κι’ αν ψάξαμε στη ανακοίνωση του κ. Ρούσσου σχετικά με τον λόγο αναβολής των «Ευριπίδειων» για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, δεν βρήκαμε λέξη. Κουβέντα.
Μόνο περισπούδαστες αναλύσεις και φωτογραφίες,  για τη δήθεν επιτυχημένη πολιτική, που ακολούθησε στον αθλητισμό του δήμου Χαλανδρίου μας κατέθεσε ο κ. Ρούσσος και μπόλικη “λάσπη στον ανεμιστήρα για τις πρώην δημοτικές αρχές”.
Για τις οποίες όμως “ξεχνάει”, ότι:
Οι “προηγούμενοι” ήταν αυτοί, που σκέφτηκαν, σχεδίασαν, πραγματοποίησαν και πέτυχαν τα “Ευριπίδεια” να καθιερωθούν ως μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις στον αθλητισμό της πόλης μας, όπως προκύπτει από τον αριθμό των μαθητών, που συμμετείχαν.
Ρωτάμε, λοιπόν, ξανά για τα «Ευριπίδεια» συγκεκριμένα ποιος ήταν ο βασικός λόγος αναβολής τους;
Μήπως, λοιπόν, κ. Ρούσσο, ισχύει για εσάς, ότι η «σιωπή είναι χρυσός»;

Share.

Comments are closed.