Χαλάνδρι: Ο Μάνος Κρανίδης στηρίζει ενεργά τους δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης

0

Ο Μάνος Κρανίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μας «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» και Υποψήφιος Δήμαρχος, συμμετείχε με χαρά και τιμή στις υπέροχες εκδηλώσεις τριών εξαιρετικά ενεργών συλλόγων της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα στις ακόλουθες:

  1. Ημέρα Περιβάλλοντος Δράση των Πεζοπόρων Χαλανδρίου (και Δήμου Χαλανδρίου) στη Ρεματιά Χαλανδρίου και Πάρκο Φραγκοκλησιάς
  2. Σκακιστικό Φεστιβάλ & 22ο Σχολικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στη κεντρική πλατεία Χαλανδρίου
  3. Έκθεση Ζωγραφικής για τα 8 χρόνια του Επιστημονικού -Πολιτιστικού Συλλόγου Αργώ

«Ζωντανές εκδηλώσεις ουσίας από δυναμικούς Συλλόγους με αγάπη και διαρκή πραγματική προσφορά για την πόλη μας», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, προσθέτοντας: «Η παρουσία του Μάνου Κρανίδη και των μελών της κίνησης πολιτών “Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023” είναι διαχρονική, διαρκής και ουσιαστική εδώ και πολλά έτη και όχι φευγαλέα στη λογική του θεαθήναι και προεκλογικών τακτικισμών».
«Εμείς τους στηρίζουμε με πράξεις και πιστεύουμε πολύ και βαθιά στη εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους ενεργούς δυναμικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας», σημειώνει και συμπληρώνει: «Με αυτούς έχουμε σκοπό να συνεργαστούμε ωφέλιμα για ένα καλύτερο Χαλάνδρι, γιατί οι πολίτες του αξίζουν και μπορούν καλύτερα». «Για αυτό και η εναλλακτική πρόταση διοίκησης μας στηρίζεται σε μια ουσιαστική δράση, μελετημένη ατζέντα πόλης, νέα νοοτροπία, συσπείρωση ευρύτερων υγιών δυνάμεων, και αποτελεσματικότητα».

Share.

Comments are closed.