Συνάντηση Μάνου .Κρανίδη με Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξένο Μανιατογιάννη

0

Με το Δήμαρχο Βριλησσίων κ.Ξένο Μανιατογιάννη, και συνάδελφο μηχανικό,  συναντήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης μας «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», υποψήφιος Δήμαρχος,  κ.Μάνος Κρανίδης.
Στο επίκεντρο της εξαιρετικά εποικοδομητικής συζήτησης τα σημαντικά δομικά ζητήματα και τρέχοντα θέματα καθημερινότητας, οι δυνατότητες κοινών πρωτοβουλιών και ανταλλαγής καλών πρακτικών μεταξύ των όμορων Δήμων. Ειδικά για θέματα όπως περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, υποδομών και ψηφιακών δομών.
Στην  συζήτηση διαπιστώθηκε επίσης η ανάγκη για συντονισμένη, αμοιβαία και ωφέλιμη συνεργασία των Δήμων μας, με κύριο στόχο την αναβάθμιση της καθημερινής ποιότητας ζωής. Άλλωστε η δημοτική μας παράταξη έχει στη  φιλοσοφία της,  τις ωφέλιμες διαδημοτικές συνεργασίες, ως ένα σημαντικό εργαλείο για την κοινή αντιμετώπιση ευρύτερων ζητημάτων που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών. Στο πρόγραμμα δράσης μας,  η σύμπραξη και κοινή δράση, ειδικά με τους όμορους Δήμους, είναι κομβική αφού πολλά ζητήματα και προβλήματα, που παραμένουν και απαιτούν λύση, είναι κοινά και υπερτοπικά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ.Κρανίδης είχε την χαρά να δώσει το στο Δήμαρχο Βριλησσίων κ.Μανιατογιάννη το νέο του βιβλίο «Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων».
Μάνος Κρανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής “Χαλάνδρι-Ορίζοντας 2023”
Υποψήφιος Δήμαρχος

Share.

Comments are closed.