Εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων του 41χρονου επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων

0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς όπως έγινε γνωστό οι Αρχές βρήκαν το δεύτερο κρησφύγετο των δραστών στην οδό Πελοποννήσου 23 στο Χαλάνδρι. Είναι το διαμέρισμα, στο οποίο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, κρατούσαν οι απαγωγείς τον 41χρονο επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κακοποιοί είχαν μεταφέρει εκεί τον όμηρο, από την πρώτη κρυψώνα τους. Κατά τις ίδιες πηγές, το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι είχε νοικιάσει πριν από μήνες, ο 45χρονος που συνελήφθη προχθές, λίγο αφότου είχε φύγει από το διαμέρισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν χρήματα ή οπλισμός. Εντοπίστηκαν, όμως, κάποια αντικείμενα που εξετάζονται σχετικά με την απαγωγή του επιχειρηματία, που έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2021, στο Ντράφι.
Υπενθυμίζεται ότι, κοντά στο διαμέρισμα, συνελήφθη προχθές, έπειτα από καταδίωξη με πυροβολισμούς 45χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή.
Πριν τον 45χρον, οι Αρχές είχαν ήδη συλλάβει τρία άτομα και αναζητούν δύο ακόμα συνεργούς των απαγωγέων, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων λύτρων που δόθηκαν για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Share.

Comments are closed.