Χαλάνδρι: Περιπετειώδης σύλληψη υπόπτου για συμμετοχή στην απαγωγή Κυπαρίσση

0

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ το απόγευμα της Δευτέρας στο Χαλάνδρι, καθώς 45χρονος εντοπίστηκε σε κλεμμένο ΙΧ, η εμπλοκή του οποίου εξετάζεται στην υπόθεση της απαγωγής Κυπαρίσση. Πρόκειται για ομογενή από την Ρωσία, ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.
Εντοπίστηκε στο  συμβολή των οδών Αρκαδίας και Αργυροκάστρου, την ώρα που επιβιβαζόταν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας AUDI Q5 SUV που έφερε πλαστές πινακίδες.
Ο ύποπτος 45χρονος, αρχικά σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικού, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν να τον ελέγξουν ο άνδρας προσπάθησε να τους παρασύρει με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ σε λάστιχα και μηχανή και ο 45χρονος να τραυματιστεί στο δεξιό μηρό. Παρά το τραύμα του προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι αφού του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο..
Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία, η οποία έλαβε χώρα στις 29 Δεκεμβρίου 2021.
Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνελήφθησαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής

Share.

Comments are closed.