Συνάντηση Μάνου Κρανίδη και παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» με Σύλλογο Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «Ρίζες»

0

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου Μάνος Κρανίδης, μαζί με αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων και μελών της δημοτικής παράταξης μας «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», συναντήθηκαν σήμερα με το ΔΣ και πολλά μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «Ρίζες».
Η εξαιρετική και ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση έλαβε χώρα στο πάρκο του Συνοικισμού. Η διαχρονική δράση του Συλλόγου είναι σημαντική και ουσιαστική για την περιοχή και το Χαλάνδρι.
Η στήριξη και ενεργός συμμετοχή της παράταξης μας στις δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου για τα 100 χρόνια εθνικής μνήμης είναι ισχυρή και καλούμε στην άμεση υποστήριξη και χρηματοδοτική ενίσχυση τους από τον Δήμο.
Επίσης συζητηθήκαν διεξοδικά καθημερινά ζητήματα της περιοχής  όπως νέες ασφαλτοστρώσεις, η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού και η τραγική κατάσταση στην κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ». Είμαστε πρακτικά δίπλα στους συμπολίτες μας και στους ενεργούς Συλλόγους με σημαντική θετική δράση στην πόλη μας.
Το καλύτερο Χαλάνδρι θα επιτευχθεί μόνο μέσω της πολλαπλασιαστικής κοινωνικής σύνθεσης και ουσιαστικής δράσης. Αυτή είναι η κεντρική λογική της εναλλακτικής πρότασης μας.

Share.

Comments are closed.