Καταγγελία Πατούλη για το κλείσιμο Εθνικής: η Ευθύνη είναι στην ανάδοχο της Νέας Οδού που δεν έβγαλαν εγκαίρως τα μηχανήματα [βίντεο]

0

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε μια σοβαρή καταγγελία, την ώρα που η κακοκαιρία “Ελπίς” σφυροκοπά τη χώρα και οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται. Κατήγγειλε ότι ανάδοχος εταιρεία που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό ευθύνεται για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.
Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό  OPEN ότι πρέπει να μπουν μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος για να μην κοπεί η χώρα στη μέση.
Ο ίδιος εξήγησε ότι το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό, καταγγέλλοντας ότι δεν βγήκαν έγκαιρα μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος, με αποτέλεσμα να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από πολύ χαμηλά στην Εθνική και να μην είναι εφικτό να καθαρίζεται η αστική περιοχή.
Απαντώντας στις καταγγελίες του Γιώργου Πατούλη, η Νέα Οδός σημείωσε πως στους δρόμους υπάρχουν 30 εκχιονιστικά μηχανήματαωστόσο η σφοδρότητα των χιονοπτώσεων είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να μην επαρκούν.
Σε ανάλογη καταγγελία προς τη Νέα Οδό, προχώρησε και ο Γιώργος Καλαφατέλης, δήμαρχος Διονύσου ο οποίος απύηθυνε έκκληση προς τη Νέα Οδό να βάλει μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος καθώς υπάρχει σοβαρό μποτιλιάρισμα στον κόμβο του Κρυονερίου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» OPEN με την καταγγελία Πατούλη

Share.

Comments are closed.