Χαλάνδρι: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι γνωστού γιατρού – Ο γιατρός έστειλε την κόρη του στο δωμάτιο πανικού να γλιτώσει [βίντεο]

0

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν στο Χαλάνδρι, στο σπίτι γνωστού γιατρού γυναικολόγου, στο οποίο εισέβαλαν διαρρήκτες.
Ο γιατρός, που κατοικεί στο Χαλάνδρι, εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ιατρείο του και μπορούσε από την οθόνη του υπολογιστή του να παρακολουθεί τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του, «on time», από τις κάμερες ασφαλείας και αυτό αποδείχθηκε σωτήριο για τη΄ζωή της κόρης του, αλλά και την περιουσία του.
Κάποια στιγμή ο γιατρός είδε από τις κάμερες τρεις κακοποιούς να ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι του. Αμέσως τηλεφώνησε στην 16χρονη κόρη του, που εκείνη την ώρα έκανε ιδιαίτερο μάθημα με μια καθηγήτρια στο δωμάτιο της και παράλληλα πήρε τηλέφωνο και την Αστυνομία.
Η κόρη και η καθηγήτρια, με υπόδειξη του γιατρού, τα παράτησαν όλα και άμεσα πήγαν στο δωμάτιο πανικού με την ατσάλινη πόρτα που διέθετε το σπίτι, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή T-live του Alpha με την Τατιάννα Στεφανίδου.
Οι κουκουλοφόροι αντελήφθησαν ότι αυτές κρύφτηκαν στο δωμάτιο πανικού και πάλεψαν για κάμποση ώρα να σπάσουν τη σιδερένια πόρτα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Στη συνέχεια οι διαρρήκτες αποχώρησαν άπρακτοι, όμως τότε προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα. Η πόρτα του δωματίου μπλόκαρε, πιθανότατα από τα χτυπήματα που της έδωσαν οι κακοποιοί, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καλέσουν και την Πυροσβεστική, η οποία έδωσε και την τελική λύση με τον απεγκλωβισμό τους.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή εκπομπή T-live, για το γεγονός αυτό
 

Share.

Comments are closed.