Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Περιγραφή σοκ από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα «on camera» [Βίντεο]

0

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24ης στη Θεσσαλονίκη, τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές, καθώς σύμφωνα με την πληροφορίες οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η κοπέλα εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει αλκοόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα και αυτό μαζί με άλλα στοιχεία οδηγούν τις δικαστικές αρχές σε αλλαγή του κατηγορητηρίου.
Παράλληλα η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, παραχώρησε την πρώτη της επώνυμη συνέντευξη μέσω της οποίας περιέγραψε «on camera» στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τα όσα φριχτά έζησε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ
Η νεαρή κοπέλα ήταν ξεκάθαρη στη συνέντευξή της, λέγοντας πως «Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό. Θέλω όποια κοπέλα ήταν σε εκείνο το πάρτι, εκείνη τη βραδιά, να μιλήσει. Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ», πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα και εξήγησε πως θέλησε να πάει στο πάρτι, καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί πως εκείνη την ξεχωριστή ημέρα, δηλαδή την Πρωτοχρονιά, «όλοι ήταν με τις οικογένειές τους», ενώ εκείνη δεν είχε την δικιά της.»

Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει, τόσο από το να πάνε στο πάρτι, όσο και από το να πιει περισσότερο. Πάντως, την επόμενη ημέρα, ο εργοδότης μαζί με έναν φίλο του, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την παρέλαβαν από το ξενοδοχείο σε μια κατάσταση στην οποία “ήταν εμφανώς κακοποιημένη“, όπως υποστήριξε.
Ακόμα, η 24χρονη, όταν συναντήθηκε με τον άνδρα που -όπως είπε- την προσκάλεσε στο πάρτι, εκείνος παραδέχθηκε απλά και μόνο την πρόσκληση.
Ωστόσο, η Γεωργία αποκάλυψε πως είχε σημάδια στα πόδια της, αν και η ιατροδικαστική εξέταση έγινε τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, με την επιστήμονα να εντυπωσιάζεται από την κατάσταση του σώματος της καταγγέλλουσας κατά την ίδια.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας στην ιστοσελίδα zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Share.

Comments are closed.