Μεσολόγγι: Άγνωστοι έκλεψαν μηχανήματα μεγάλης αξίας από τον βιολογικό καθαρισμό

0

Οι άγνωστοι, μέχρι αυτή τη στιγμή, δράστες προκάλεσαν ζημιές στο βιολογικό καθαρισμό του Μεσολογγίου, αφού πρώτα έσπασαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν τις καμερών που υπήρχαν, ξήλωσαν όλους τους αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες τον υποσταθμό και την γεννήτρια, αφαίρεσαν πολλές μπαταρίες και άλλα αντικείμενα.
Να σημειωθεί ότι πριν από ένα εξάμηνο έγινε επίσης κλοπή στον Βιολογικό Οινιαδών με πολύ μεγάλη ζημιά. Μεγάλη κλοπή έγινε προ ολίγων ημέρων έγινε και σε αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου, με ζημιές χιλιάδων ευρώ.
Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Κώστας Λύρος ανέφερε σχετικά:
«Η ΔΕΥΑΜ βάλλεται από παντού και κάνει τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα και να είναι δίπλα στον πολίτη!
Το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση είναι χιλιάδων ευρώ και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί η Επιχείρηση, με τα χρέη που κουβαλάει από το παρελθόν αλλά και τα υψηλά κόστη που επωμίστηκε, με την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου, για να αποκαταστήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η περιουσία του δήμου μας λεηλατείται και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να την προστατεύσουμε. Ενημερώσαμε την αστυνομία, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της, ενώ ήδη υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων
».

Share.

Comments are closed.