«Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023»: Επίσκεψη στα τμήματα προσχολικής αγωγής (παιδικοί σταθμοί)

0

Ολοκλήρωσε τις επισκέψεις της σε όλες τις μονάδες προσχολικής αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου (παιδικούς σταθμούς) η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023».
Αντιπροσωπία της παράταξης, αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Μάνο Κρανίδη και τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Αντωνιάδη,  συνάντησαν τη διευθύντρια της προσχολικής αγωγής, τις προϊσταμένες και τους εργαζομένους των μονάδων, «στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το έργο τους, τιμώντας την εμπιστοσύνη των γονέων», όπως σημειώνουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους.
Εκτός από τις χριστουγεννιάτικες ευχές που αντάλλαξαν, τα μέλη της παράταξης ενημερώθηκαν και για την τρέχουσα κατάσταση και ειδικότερα ζητήματα.
«Η υφιστάμενη κατάσταση και λειτουργία των τμημάτων προσχολικής αγωγής είναι πολύ καλή. Είναι στοίχημα η διατήρηση του επιπέδου αυτού και απαραίτητη η περαιτέρω βελτίωση των υποδομών, όπως η αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου αρκετών μονάδων» τονίζει ο συνδυασμός και προσθέτει:
«Επίσης είναι σημαντικό να γίνει ένας σχεδιασμός για απόκτηση ιδιόκτητων ακινήτων για τη στέγαση νέων μονάδων προσχολικής αγωγής και ειδικά σε περιοχές που σήμερα δεν εξυπηρετούνται επαρκώς, όπως η Τούφα, το Πολύδροσο, ο Συνοικισμός και η Αγία Βαρβάρα. Η προσχολική αγωγή είναι κορυφαίας σημασίας για τις οικογένειες των Χαλανδραίων, και βέβαια για την παράταξή μας και το πρόγραμμα δράσης μας. Γιατί η οικογένεια είναι πυρήνας της ποιότητας ζωής στην πόλη μας».

Share.

Comments are closed.