Νίκος Μπαρμπούνης: Χωρίς θέρμανση τέσσερα σχολεία στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής εδώ και αρκετές ημέρες.

0

Μετά από πολλαπλά παράπονα που δέχθηκε τηλεφωνικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπαρμπούνης από γονείς μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της πόλης, ενημερώθηκε ότι εδώ και αρκετές ημέρες σε συγκεκριμένα τέσσερεις σχολικές μονάδες δεν υπάρχει πετρέλαιο θέρμανσης με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε κρύες αίθουσες.
Με πρωτοβουλία του ο κ. Μπαρμπούνης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, ο οποίος και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα των γονέων. Βεβαίως, ο Πρόεδρος μίλησε για λίγες ημέρες και δεσμεύτηκε ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα διαδικαστικό σφάλμα σχετικά με την προμήθεια πετρελαίου και την έγκαιρη παραγγελία του.
«Ελπίζω το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα και τα παιδιά μας να μην αναγκάζονται να φοιτούν σε παγωμένες αίθουσες, τώρα που ο χειμώνας αρχίζει να δείχνει τα δόντια του. Ενστερνίζομαι την αγωνία των γονιών και γι αυτό επικοινώνησα άμεσα με τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής μεταφέροντας του τα παράπονα που δέχομαι. Επειδή δεν είναι πρώτη φορά που ο λάθος προγραμματισμός του Δήμου αποβαίνει σε βάρος των μαθητών, θυμίζουμε τις επισκευές των σχολείων μέσα στο χειμώνα πέρυσι, αισιοδοξούμε να λυθεί άμεσα το θέμα της θέρμανσης. Εύχομαι η δέσμευση του Προέδρου να υλοποιηθεί άμεσα και να μην υπάρξει άλλος τέτοιος λάθος προγραμματισμός», τονίζει ο Νίκος Μπαρμπούνης.

* Ο Νίκος Μπαρμπούνης είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Share.

Comments are closed.