Στο νοσοκομείο ο Νίκος Χαρδαλιάς που υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο – Του τοποθετήσαν δύο στεντ

0

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη το μεσημέρι ισχαιμικό επεισόδιο και του τοποθετήσαν δύο στεντ στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων Αγία Όλγα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο νοσοκομείο στις 14:30, όπου έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική.
Ο πρωθυπουργός έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Νίκο Χαρδαλιά και από την πρώτη στιγμή ήταν στο νοσοκομείο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο και βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Αγία Ολγα». Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για περαιτέρω παρακολούθηση.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου
«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.
Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.
Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση
».

Τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Μητσοτάκη με τον Ν. Χαρδαλιά
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Λιβάνιος: Δημόσιος λειτουργός με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος
O Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θοδωρής Λιβάνιος έγραψε:
«Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάνει εδώ και 18 μήνες μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Πλημμύρες, σεισμοί, πυρκαγιές, πανδημία πάντα εκεί. Στη πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο αυτό άφησε τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Οποίος τον έζησε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες στο συντονιστικό της πυροσβεστικής ξέρει την κατάθεση ψυχής που έχει κάνει. Μπορεί να τον θεωρείς καλό ή κακό στη δουλειά του, μπορεί να τον θεωρείς σκληρό ή ψεύτικο, ένα είναι το σίγουρο: ο Νίκος είναι δημόσιος λειτουργός με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Περαστικά αδερφέ»

Ευχετήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ
«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του

Share.

Comments are closed.