Ο Πιερρακάκης, με τη βοήθεια του Μαρινάκη της ΟΝΝΕΔ, βάζει φωτιά στην Α’ Αθήνας

0

Το γεγον΄ςο ότι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών είναι γνωστό τοις πάσι στην ΝΔ και όχι μόνο, καθώς ο προερχόμενος από την Κεντροαριστερά υπουργός ήδη έχει αρχίσει τη προεργασία, ώστε να «σαρώσει» σε μία περιφέρεια που αποτελεί «κάστρο» της ΝΔ.
Πάντως ο κ. Πιερρακάκης, πέραν της στήριξης του Μεγάρου Μαξίμου, έχει ήδη χτίσει και κάποιες ισχυρές εσωκομματικές συμμαχίες, όπως για με τον παράδειγμα, πρόεδρο της «γαλάζιας» νεολαίας, Παύλο Μαρινάκη. Ο επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ, είτε σε συνεννόηση με το Μαξίμου είτε επειδή θέλει να συνάψει και για λογαριασμό του κάποια συμμαχία, φαίνεται πως προωθεί πολύ την υποψηφιότητα Πιερρακάκη στην Α’ Αθηνών, έστω κι αν αυτό έχει κάποιο κόστος, όπως διαφαίνεται αυτό από τη «μουρμούρα» που εκδηλώνεται στο εσωτερικό της ΟΝΝΕΔ, όπου πολλοί «γαλάζιοι» νεολαίοι επισημαίνουν ότι δεν είναι δουλειά του προέδρου της ΟΝΝΕΔ να πριμοδοτεί συγκεκριμένες υποψηφιότητες.
Ιδιαίτερα δε ενοχλημένοι είναι και μελλοντικοί αντίπαλοι του Πιερρακάκη, ιδιαίτερα οι τρεις από τους επτά βουλευτές που, που με τα νέα εκλογικά δεδομένα στην Α’ Αθηνών πιθανολογείται, βάσιμα, ότι δεν θα επανεκλεγούν.

Share.

Comments are closed.