Μαριέττα Γιαννάκου: Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και από κει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

0

Στο Νοσοκομείο Ναυπλίου μεταφέρθηκε αρχικά η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας argolikeseidhseis.gr, η κ. Γιαννάκου βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου αισθάνθηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στις 10 το βράδυ στο Νοσοκομείο Ναυπλίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας.
Η πρώην υπουργός που νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού στη Νοσηλευτική Μονάδα όμως παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία της και κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς σκόπιμο, να μεταφερθεί, συνοδεία γιατρού, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Σημειώνεται, σύμφωνα με την παραπάνω ιστοσελίδα, το πρωί της Κυριακής την κ. Γιαννάκου επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και ο πρώην Νομάρχης Αργολίδας και γιατρός Βασίλης Σωτηρόπουλος καθώς τους συνδέει χρόνια φιλία. Επίσης, για την κατάσταση της υγείας της πρώην υπουργού ζήτησε και ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Share.

Comments are closed.