Έγκλημα στα  Γλυκά Νερά: Ο πιλότος σύζυγός της Καρολάιν είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της

0

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του www.protothema.gr έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν  ότι βασικός υπόπτος για το φόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της  Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος – Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος.
Η ανατροπή αυτή φέρνει τον πιλότο από τη θέση του συντετριμμένου συζύγου και πατέρα στη θέση του κατηγορούμενου για μια από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις δολοφονίας των τελευταίων ετών, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της  ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο  για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων. Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του www.tovima.gr, οι απαντήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς (σ.σ. η κατάθεση έχει ξεπεράσει σε διάρκεια τις 7 ώρες) για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, δεν είναι πειστικές.
Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της έκδοσης εντάλματος σύλληψης τις αμέσως επόμενες ώρες.

ΕΛΑΣ: Γι’ αυτό μεταφέραμε τον πιλότο στη ΓΑΔΑ
Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν. Για αυτό τον λόγο κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Ωστόσο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος σύζυγος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.
Όπως τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Άννα Ευθυμίου«σήμερα, πρωινές ώρες, ο 32χρονος σύζυγος μεταφέρθηκε από την Αλόννησο στη Σκιάθο, με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει».

Share.

Comments are closed.