Νίκος Μπαρμπούνης: Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής προσπαθεί να σώσει τη θητεία του μέσω… δανείου!

0

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου ΑττικήςΝίκος Μπαρμπούνης επισημαίνει, με ανακοίνωση του, ότι η αρνητική του ψήφος αφορούσε το δάνειο που θέλει να πάρει ο Δήμαρχος και όχι στην απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ, τονίζοντας πωςμε αυτή την επιμονή του ο  Δήμαρχος επιχειρεί να σώσει την θητεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ Μπαρμπούνη
«
Εκτός τόπου και χρόνου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τη απραξία της δημοτικής του θητείας και την αποτυχημένη διακυβέρνηση του Δήμου αναγάγει σε μείζον θέμα το Δανεισμό για την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ.
Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Απριλίου 2021, στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ μέσω δανείου 5 εκατομμυρίων ευρώ. Παρά το γεγονός ότι σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο συμφωνεί με την απόκτηση του εν λόγω κτήματος, ο Δήμαρχος με ψευδή ανακοίνωσή του την επόμενη ημέρα ξεκίνησε τον πόλεμο λάσπης και την επικοινωνιακή προπαγάνδα λέγοντας ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ψήφισαν αρνητικά.

Κανείς μας δεν είναι αντίθετος στην απόκτηση του κτήματος και στην απόδοσή του στις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες ως ελεύθερος χώρος αναψυχής και ως αναγκαίος πνεύμονας πρασίνου.

  • Ψηφίσαμε αρνητικά στο ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
  • Ψηφίσαμε αρνητικά στην υποθήκευση του μέλλοντος της πόλης μας.
  • Ψηφίσαμε αρνητικά στην οικονομική εξαθλίωση του Δήμου μας.
  • Ψηφίσαμε αρνητικά στις προσωπικές σας φιλοδοξίες αυτοπροβολής.

Το κάναμε γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε τη θηλιά στο λαιμό των συμπολιτών μας συμφωνώντας στη σύναψη αυτού του τεράστιου δανείου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τη στιγμή που η χώρα μας βιώνει την πρωτοφανή αυτή υγειονομική κρίση. Τη στιγμή που όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα οικονομικά προβλήματα ως επακόλουθο της πανδημίας είναι εδώ και μας χτυπούν την πόρτα. Τη στιγμή που οι Δήμοι οφείλουν να σταθούν δίπλα στους πολίτες και να χαράξουν κοινωνική πολιτική τέτοια που θα ανακουφίσει τους συνδημότες μας.
Δεν είναι δυνατόν κ. Δήμαρχε να γίνουμε συνθιασώτες στο μεγαλεπήβολο σχέδιο σας για προσωπική προβολή. Είναι ξεκάθαρο ότι ο δανεισμός και οι όποιες υπόγειες διαπραγματεύσεις έχουν μοναδικό στόχο την προπαγάνδα, την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Στόχος σας είναι να εκβιάσετε τη θετική ψήφο των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων ώστε να κερδίσετε την πολυπόθητη πλειοψηφία των 2/3, να γράψετε το όνομά σας  στις πλακέτες και φυσικά να γεμίσετε την πόλη με προεκλογικά φυλλάδια για την απόκτηση του κτήματος.
Για μια ακόμα φορά λειτουργείτε ως απόλυτος μονάρχης! Αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών μας.
Για του λόγου το αληθές μερικές ερωτήσεις:

Ερώτηση: Πότε θα είναι έτοιμα τα σεισμόπληκτα σχολεία;
Απάντηση
: Μετά το πέρας της τρέχουσας Δημοτικής σας θητείας.

Ερώτηση: Τι γίνεται με τις αποζημιώσεις από τον ανεμοστρόβιλο;
Απάντηση
: Δεν είναι ευθύνη του Δήμου.

Ερώτηση: Τι συμβαίνει με τον παράτυπο ανεφοδιασμό των απορριμματοφόρων;
Απάντηση
: Ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Υπεύθυνος είναι ο οδηγός του οχήματος.
Ερώτηση: Πότε θα δοθεί το επίδομα πρώτου παιδιού;
Απάντηση
: Όταν τελειώσει η έρευνα για το αν έχει γεννηθεί!

Ερώτηση :Τι συμβαίνει με τις απευθείας αναθέσεις;
Απάντηση
: Γίνονται τον Αύγουστο που ο κόσμος είναι διακοπές!

Και ο κατάλογος είναι μακρύς. Πιστεύετε πραγματικά ότι η σύναψη Δανείου για την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ σήμερα είναι αυτό που χρειάζονται οι κάτοικοι του Ηρακλείου;
Όσα επικοινωνιακά τεχνάσματα κι αν χρησιμοποιήσετε, ο κόσμος είναι πολύ πιο έξυπνος από όσο πιστεύετε. Η κοινή γνώμη γνωρίζει, όπως γνωρίζετε κι εσείς, ότι είστε λίγος και ανεπαρκής. Το κτήμα ΦΙΞ δεν θα σας σώσει!

Share.

Comments are closed.