Τόλης Βοσκόπουλος : Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του

0

Δικαιώθηκε τελικά μετά από μεγάλο διαστικό αγώνα ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος, καθώς το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Αρείου Πάγου αποφάσισε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς, αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».
Δικαστικές αποφάσεις που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύουν ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Το χρονικό της υπόθεσης
Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Όπως αναφέρει πηγή στο «Πρώτο Θέμα», ο λαϊκός τραγουδιστής «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος».
Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους».
Συνεχίζει δε, λέγοντας πως τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη.
Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.
Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Share.

Comments are closed.