ΚΙΝΑΛ σε Γεωργιάδη: Για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους

0

«κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς», σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, απαντώντας σε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη με την οποία επέκρινε τη Φώφη Γεννηματά για τις δηλώσεις της μετά τη τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους των μικρομεσαίων και επαγγελματικών επιχειρήσεων.

Το σχετικό tweet του Άδωνι Γεωργιάδη:

Αναλυτικά η  απάντηση του εκπρόσωπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη προς τον κ. Γεωργιάδη:
«Η Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση της με τους εκπροσώπους της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, είπε: “Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, ως πρόσχημα για την οριστική εξόντωση της μικρής και μεσαίας επιχείρησης”.
Αυτό επιβεβαιώνουν όλοι οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στις δημόσιες δηλώσεις τους προς την κυβέρνηση, καθώς και όλες οι μελέτες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Ο μόνος που τα βρίσκει όλα καλά, είναι ο αρμόδιος Υπουργός της Ανάπτυξης, ο γνωστός αμετροεπής κ. Γεωργιάδης , ο οποίος για το μόνο που θα τον θυμούνται οι μικρομεσαίοι, είναι ότι τους ζήτησε να του παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους.
Αλλά κάθε επίθεση από τον κ. Γεωργιάδη είναι τιμή για εμάς

Share.

Comments are closed.