Απίστευτες δηλώσεις Ξυδάκη για τη Δεξιά: «Αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κ…δεξιοί είναι, ΕΡΕ» – Απάντηση της Ν.Δ.

0

Απίστευτα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε κατά της Δεξιάς στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Νίκος Ξυδάκης, στη διάρκεια δηλώσεων που έκανε για τον Φιλελευθερισμό στα «Παραπολιτικά 90,1».
Ο Νίκος Ξυδάκης υποστήριξε ότι ο Φιλελευθερισμός έχει εγκαταλειφθεί από τη Δεξιά εδώ και δεκαετίες και έχει ενταχθεί στην ατζέντα της Αριστεράς, για να καταλήξει ότι «αυτοί δεν είναι φιλελεύθεροι, κωλοδεξιοί είναι, ΕΡΕ».
Ακούστε το συγκεκριμένο ηχητικό


Θα μπορούσαμε πάντως να ισχυριστούμε μετά βεβαιότητας ότι ο πρώην υπουργός Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης κινείται στον ίδιο δρόμο που χάραξε εδώ καιρό ο Παύλος Πολάκης
Στο σημείο αυτό να παρατηρήσουμε πως αφορμή για να επιδοθεί σε ρεσιτάλ ύβρεων και μισαλλοδοξίας ο κ. Ξυδάκης ήταν επειδή ήθελε να καταδείξει πως η ιστορική παράταξη της Ν.Δ δεν έχει καμία σχέση με ζητήματα ισότητας και ελευθεριών.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ηχητικό απόσπασμα που μετέδωσε το ραδιόφωνο «Παραπολιτικά». «Να τον χαίρεται ο κύριος Τσίπρας» ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
«Τα όσα ακραία και προσβλητικά είπε για τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Ξυδάκης αποτελούν ντροπή. Είναι ντροπή η τοξικότητα, το μίσος, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα και ο πολιτικός “πολιτισμός” που αναδύεται από τα λόγια του πρώην Αναπλ. Υπουργού Πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ. 

Ας τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας!».

Share.

Comments are closed.