Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά «καθαίρεσε» από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Ανδρέα Λοβέρδο

0

Εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να καθαιρέσει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Η απόφαση δεν είναι άσχετη προφανώς με την πρόθεση του κ. Λοβέρδου να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος, στο επόμενο Συνέδριο.
Πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι η κ. Γεννηματά δεν δίνει καμία πολιτική προέκταση την απόφαση της  και ότι αυτή ελήφθη με δεδομένο την αξιοποίηση όλων των στελεχών του κόμματος
Επιπλέον λένε πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη ότι προηγήθηκε συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Ανδρέα Λοβέρδο σήμερα το πρωί στη Χαριλάου Τρικούπη όπου  η Πρόεδρος του ανακοίνωσε την απόφασή της και την πρόθεσή της να παραμείνει ο κ. Λοβέρδος τομεάρχης εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ και να αποχωρήσει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Τονίζεται δε από τη Χαρ. Τρικούπη ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο Ανδρέας Λοβέρδος αποδέχθηκε να παραμείνει τομεάρχης.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ
 «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Λοβέδρος: Η αντικατάστασή μου υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου
«Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο Ανδρέας Λοβέδρος.

Share.

Comments are closed.